Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

Wat klanten vinden

Onze software wordt gemaakt voor en door verenigingen. Doorontwikkeling van onze software doen we samen met onze klanten. Wat klanten vinden staat daarom bij ons op nummer 1!

Een selectie van quotes van onze klanten

 

Esther Kok (Teamleider Marketing)

"Met ambitieuze plannen op het gebied van ledenwerving, -behoud en -binding moet de techniek in dienst staan van de te behalen doelen. Door onze jarenlange samenwerking met CCI Groep begrijpen ze onze uitdagingen. En denken ze actief mee. Zowel op technisch als op communicatief niveau. Bovendien maakt CCI nu ook een transformatie door, waarbij meer en meer gekeken wordt buiten het eigen ontwikkelde pakket en zoekend naar best-of-breed pakketten (CMS, API-koppelingen en e-mailmarketing). Een zeer gunstige ontwikkeling waarbij we mee kunnen denken en adviseren in de Customer Board. De communicatie onderling verloopt soepel en er is ruimte om elkaar steeds scherp te houden. Al met al een fijne strategische partner om mee samen te werken!"

 

Jolanda Maes-Catto (Manager stafdiensten)

“ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen) werkt al ruim 10 jaar met haar ledenadministratie in Livits. Om lid te worden van ABU en het keurmerk te kunnen voeren, dienen verschillende stappen te worden ondernomen. Livits helpt ons de gegevens die nodig zijn voor het lidmaatschap geautomatiseerd in de ledenadministratie te krijgen. Ook voor de contributie ondersteunt Livits in het berekenen en factureren.”

 

Logo-KNS

Vera de Jonge (Adviseur PR & communicatie)

“Wij werken sinds 2016 met plezier met Livits. Het is een compleet systeem dat gebruiksvriendelijk is en meegroeit. We ondersteunen met het Livits CMS ongeveer acht websites, waar we zowel openbare als besloten content publiceren voor onze leden. Daarnaast gebruiken we de integratie met de Bundeling app, waardoor we op een makkelijke manier met onze leden kunnen communiceren”

 

Livits.nl gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Na toestemming gebruiken we deze om gepersonaliseerde content weer te geven. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Ok