Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

23
jan

Livits Release 2023.4.657

23 januari 2023

Vanaf week 4 (maandag 23 januari) is de nieuwe release er weer. Deze keer lichten we 2 punten uit deze release kort toe. 

- Online betaallink meesturen met facturatie uit Livits

- Notificaties op basis van communicatievoorkeur in plaats van siteprofiel

PROD-7278: Online betaallink meesturen met facturatie vanuit Livits

Vanaf de nieuwe release is het mogelijk om bij de facturatie een online betaallink mee te sturen. Wanneer je vanuit Livits facturatie richting je leden verzorgt is het vanaf nu ook mogelijk daar een online betaallink aan toe te voegen. Leden kunnen dan snel en gemakkelijk hun openstaande factuur via iDeal betalen. De betaallink voegen we toe in de begeleidende mail bij de PDF factuur. 

Om dit mogelijk te maken is een account bij Mollie (Payment provider) vereist. Vanuit onze kant is er daarnaast aanvullende inrichting vereist. Heb je interesse hier in en wil je er meer over weten? Neem dan contact op met je klantmanager!

PROD-7299: Notificaties op basis van communicatievoorkeur in plaats van siteprofiel

In deze release is er een wijziging in de manier waarop we bepalen op welk e-mailadres iemand genotificeerd wordt vanuit Livits. 

Waar voorheen gebruik werd gemaakt van het gekozen siteprofiel (wat kan wisselen per website),  wordt er nu gekeken naar de communicatievoorkeur 'digitale nieuwsbrief'. Dit is niet afhankelijk van een website maar van de algemene instellingen van een persoon. Een notificatie is tenslotte ook een vorm van een nieuwsbrief. Ter verduidelijking is het veld communicatievoorkeur gewijzigd naar  'Digitale nieuwsbrief en notificaties'.

Door deze wijziging is het eenvoudiger én duidelijker op welk emailadres iemand een notificatie ontvangt. Om te voorkomen dat er personen buiten de boot vallen doordat zij voorheen wel een siteprofiel hadden, maar geen communicatievoorkeur, vullen wij lege communicatievoorkeuren éénmalig met het e-mailadres uit het actieve siteprofiel. Let er dus op dat leden straks de mogelijkheid hebben om hun communicatievoorkeuren via het ledennet aan te passen. Is dit in het ledennet nog niet mogelijk? Neem dan contact met ons op zodat wij dit op jullie ledennet beschikbaar kunnen stellen.

 

Wil je gedetailleerde informatie over één of meer punten op de lijst? Stel je vraag met het bijbehorende issue nummer dan hier: https://jira.ccigroep.nl/servicedesk/customer/portal/3

Bugs

Issue nummer Beschrijving
PROD-7363 Actieknoppen datumprikker verdwenen
PROD-7364 Livits - Aanmaken netwerk in Kolla mislukt
PROD-7385 Formulieren export geeft timeout en geeft onjuist resultaat
PROD-7353 Reactieruimte te klein in nieuwe Kolla
PROD-7394 Scrollen in attribuut onderhoud werkt niet goed
PROD-7156 User tabellen functionaliteit geeft geen foutmelding wanneer gegevens niet in de database kunnen worden opgeslagen.
PROD-7207 Speciale HTML karakters onjuist getoond in CRM schermen
PROD-7200 DQC: A4-formaat maken van gegenereerde PDF
PROD-7401 Berichten bewerken lukt niet
PROD-7403 DQC standaard survey tabel kan niet goed tegen lege _tm velden
PROD-7428 Plugin geeft foutmelding over portal - klant niet aangesloten op portal

Changes

Issue nummer Beschrijving
PROD-7279 Facturen scherm betaalstatussen & wijziging per factuur
PROD-7278 Online betaallink meesturen met facturatie uit Livits
PROD-7343 Inlogafbeelding - uitrol tijdens volgende Sprint
PROD-7232 SPIKE: Toekomst van de hyperuser - sitevalidatie internal hyperlink via hyperuser
PROD-7362 Dubbele terug/annuleer knop bij invoeren nieuwe collega
PROD-7244 REALISATIE - Het wijzigen van een inschrijving voor een bijeenkomst blokkeren vanaf een bepaald moment [backend]
PROD-7338 REALISATIE - Het wijzigen van een inschrijving voor een bijeenkomst blokkeren vanaf een bepaald moment [front-end]
PROD-7299 Notificaties o.b.v. communicatievoorkeur i.p.v. siteprofiel
PROD-7044 Bijeenkomsten: factureren op status AANGEMELD mogelijk maken

Livits.nl gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Na toestemming gebruiken we deze om gepersonaliseerde content weer te geven. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Ok